Tores produžio ugovor sa Liverpulom



Španac Fernando Tores potpisao je novi, poboljšani, ugovor sa Liverpulom, čije je potpisivanje dogovoreno još u maju.

Tores, koji je došao u Liverpul 2007. godine, je potpisao ugovor do 2013. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Od dolaska iz Atletiko Madrida Španac je na 84 utakmice postigao čak 50 golova, a takođe je postigao pobedonosni pogodak za Španiju u finalu Evropskog prvenstva protiv Nemačke, prošle godine.

„Fernando je jedan od najboljih napadača na svetu danas, i u njegovim godinama može da bude samo još bolje. Svaki bolji klub ga želi u svom timu, ali je on pokazao koliko želi da uspe u Liverpulu potpisivanjem vernosti klubu. On je poseban talenat, ali je još uvek gladan napretka“, rekao je menadžer Liverpula Rafael Benites u maju.

Benites je krajem prošle sezone, koju je Liverpul završio na drugom mestu, iza Mančester Junajteda, osigurao ostanak glavnih igrača. Dirk Kajt, Danijel Ager, Stiven Džerard, kao i sam Benites su u poslednja dva meseca potpisali nove ugovore.

„Gradimo nešto specijalno i novi ugovori tako važnih igrača znače da samouvereno idemo napred, a to ujedno šalje veoma pozitivnu poruku svima koji su povezani sa klubom“, dodao je Benites.

Comments :

0 comments to “Tores produžio ugovor sa Liverpulom”

Post a Comment