Đorđević: "Nedostojni grba"



Fudbaleri Partizana su posle utakmice bili razočarani i spremni da krivicu za loš rezultat preuzmu na sebe.

Moreira, Krstajić i Đorđević slažu se da je igra bila loša, a Tomić se izvinio zbog gesta kojim je uvredio navijače. Ipak, većina njih veruje da plasman u Ligu Evrope nije neostvariv i najavljuje bolju partiju u revanšu.

"Jednostavno, nema opravdanja za ovako lošu igru. Nismo ličili na sebe, nismo uradili ništa od dogovorenog, nismo bili tim. Razočarali smo i sebe i naše navijače. Imamo još samo jednu priliku za popravni, nadam se da je nećemo uprskati kao onu u kvalifikacijama za Ligu šampiona," rekao je Portugalac Moreira koji je poslednjih dvadestak minuta odigrao hramljući.

"Nismo bili dostojni grba koji nosimo. Igra nam nije bila ništa posebno, svodila se samo na dobre momente i individualne pokušaje, a to je premalo za Evropu. Još uvek imamo šansi da ukupnu pobedu nad Slovacima, ali ona će biti moguća jedino ako hitno promenimo pristup igri," rekao je kapiten Nenad Đorđević, priznavši da mu uloga koju je dobio ne prija, "Hteo sam najbolje, ne znam kako je izgledalo sa strane ali mislim da se videlo da nisam za tu poziciju."
www.partizan.rs

Mladen Krstrajić borio se svih 90 minuta a posle utakmice bio je nezadovoljan ali i odlučan da prilika u revanšu postoji.

"Ne možemo da budemo zadovoljni postignutim rezultatom, nismo ispoštoval izamisli trenera, odigrali smo taktički loše, u odbrani stajali daleko od igrača a u napadu dosta žurili i 'preskakali igru'. Žilina je tvrda ekipa, Slovaci su sada u prednosti ali je odigrano samo poluvreme. Moraćemo da pokažemo karakter, da pokažemo - jesmo ili nismo," rekao je iskusni štoper koji se u Partizan vratio zbog evropskih takmičenja.

Nemanja Tomić, koji posle sjajnog proleća, u novoj sezoni igra slabije, ružno je reagovao na povike sa tribina kada je napuštao igru. pored aplauza kojim se 'zahvalio' navijačima za zvižduke pokazao je i srednji prst.

"Želim da se izvinim navijačima što sam aplaudirao kada sam izlazio. Nije to trebalo da uradim," rekao je Tomić.

Ivan Obradović je jedan od igrača koji je u slabijoj formi nego u prethodnom prvenstvu. Reprezentativac Srbije veruje da Partizan može u Ligu Evrope.

"Nismo dobro obavili posao u Beogradu, moraćemo u Slovačkoj da damo sve od sebe. Verujem da možemo da podignemo glave i pobedimo u Žilini," rekao je Obradović i dodao da su on i saigrači zaslužili zvižduke sa tribina, "Realni su, nismo izgledali kako je trebalo."

Partizan će revanš u Žilini igrati sledećeg četvrtka.

Comments :

0 comments to “Đorđević: "Nedostojni grba"”

Post a Comment