Tevez: “Ferguson se plaši Sitija“



Napadač Mančester sitija Karlos Tevez izjavio je da trener Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson neće da prizna koliko stvarno strahuje od gradskih rivala.

Tokom letnjeg prelaznog roka Mančester siti je potrošio veliku količinu novca na pojačanja i Argentinac je ubeđen da to izaziva strah u engleskoj Premijer ligi. Bivši igrač 'crvenih đavola' ocenio je da će njegov novi klub u gradskom derbiju pokazati koliko je škotski stručnjak pogrešio kada je Stit nazvao 'malim klubom'.

“Takve izjave i kritike Sitija su opasne za njega i njegoce ciljeve u novoj sezoni. Možda nas se on plaši više nego što pokazuje i pokušava da nas time dekoncentriše. Odgovor na ovo pitanje biće poznat posle prvog gradskog derbija u septembru”, istakao je napadač.

Tevez je takođe rekao da preferira način na koji radi trener 'građana' Mark Hjuz.

“Ferguson je za mene prošlost. Mark Hjuz se koncentriše samo na rad i treninge, on se ne meša u poslove drugih klubova”, rekao je 25-godišnji Argentinac.

"Za razliku od Fergusona, Hjuz ima mnogo prisniji odnos sa igračima i govori malo španski, što meni mnogo znači. On je takođe igrao fudbal i možete da vidite kako se ophodi prema igračima. Prijatno sam iznenađen njegovim sistemom rada i veoma uzbuđen pred početak nove sezone", priznao je on.

Tevez je dodao da se ni jednog trenutka nije plašio konkurencije i strahovao za mesto u postavi Sitija. Fudbaler je takođe ubeđen da je njegov novi klub jedan od glavnih kandidata za titulu u Premijer ligi.

“Imamo puno napadača u timu, ali slično je bilo i u Junajtedu, isto kao i u drugim klubovima u kojima sam igrao. Sezona je duga i biće dovoljno prostora za sve. Bitno je da smo počeli dobro, ali računa se samo krajnji rezultat. Uspeh se meri na osnovu toga kako se sezona završi. Mnoge ekipe su kandidati za titulu i Siti je sigurno među njima“, ocenio je Tevez.

Comments :

0 comments to “Tevez: “Ferguson se plaši Sitija“”

Post a Comment