Stojković se vraća u Zvezdu



Prvi golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković nalazi se na korak od povratka u Crvenu zvezdu.

Kako nezvanično saznaje B92, pregovori sa portugalskim Sportingom koji su trajali više od mesec dana, oko pozajmice nekadašnjeg golmana ’crveno-belih’, uspešno su okončani i Stojković bi mogao u narednih 48 sati da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja ove sezone.

Prelazni rok u Srbiji završava se 31. avgusta u ponoć i pregovori između Portugalaca i Crvene zvezde bili su intezivirani tokom poslednja dva dana.

Sporting ne računa na Stojkovića, koji je tokom leta imao samo jednu ponudu, od grčke Kavale. Stojkoviću su neophodne utakmice kako bi sačuvao mesto prvog golmana reprezentacije pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. na koje Srbija ima realne šanse da se plasira.

Trenutno prvi golman Crvene zvezde Bojan Pavlović, bio je nesiguran u poslednje vreme. Pored Pavlovića tu je i Saša Stamenković, ali nema sumnje da bi povratak Stojkovića bio veliki plus za ekipu.

U slučaju potpisivanja ugovora, Stojković ne bi mogao da brani protiv Slavije u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evropa.

Comments :

0 comments to “Stojković se vraća u Zvezdu”

Post a Comment