Moreira: Do 3:0 kako znamo i umemo



Fudbaleri Partizana dočekuju u sredu kiparski APOEL u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lošim izdanjem u Nikoziji, "crno-beli" su otežali sebi posao pred revanš. Zaostatak od dva gola nije nenadoknadiv, ocenili su fudbaleri Partizana posle poraza na Kipru. Almami Moreira kaže da jedva čeka priliku da popravi utisak posle poraza od kiparskog šampiona u prvom meču.

"Sve moramo da im naplatimo. U sredu nema nikakvih izgovora. Može da bude vrelo, može da bude hladno, mogu da padaju i kiša i sneg, moramo da pobedimo sa tri razlike i plasiramo se u sledeće kolo", rekao je Moreira za "Sport".

Portugalac se slaže sa ocenom da je kompletan tim odigrao loše u prvom meču.

"Svi smo bili slabi, ja prvi. Nismo uspeli da dođemo do igre. Kada je revanš u pitanju, nije bitno da li ćemo igrat lepo ili ružno, samo da eliminišemo Kiprane. Dugo Partizan nije bio u situaciji da juri rezultat. Na prvi pogled, Kiprani su u ogromnoj prednosti, ali sada optisujem da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati u sredu, pred punim tribinama."

Trener Slaviša Jokanović ni u revanšu neće moći da računa na Mladena Krstajića, koji se neće na vreme oporaviti od povrede zadnje lože. Sa druge strane, Jokanović će moći da računa na Adema Ljajića, koji se vratio iz Ukrajine, gde je nastupao za omladinsku selekciju na Evropskom prvenstvu. Ljajić je zbog obaveza u reprezentaciji propustio obe utakmice protiv vrlškog Rila, kao i prvi meč sa Kipranima.

Karte za revanš meč su u prodaji. Utakmica je na programu u sredu od 20 časova i 45 minuta.

Comments :

0 comments to “Moreira: Do 3:0 kako znamo i umemo”

Post a Comment