Drogba: "Šest kandidata za titulu"



Fudbaler Čelsija Didije Drogba izjavio je da očekuje da će se ove sezone čak šest ekipa boriti za titulu prvaka u engleskoj Premijer ligi.

Pored ’velike četvorke (Čelsija, Mančester junajteda, Liverpula i Arsenala), Drogba je u grupu kandidata za titulu uvrstio i ekipe Mančester sitija i Aston Vile. "To više neće biti velika četvorka, već velika šestorka. Do sada nisam odigrao laku sezonu u engleskom šampionatu. Svake godine je sve teže i teže", rekao je Drogba.

"Ove sezone, bez sumnje, imaćemo najteži zadatak. Postoji čak pet ili šest ekipa koje će konkurisati za titulu", dodao je on.

Reprezentativac Obale Slonovače je zbog lakše povrede propustio meč nacionalnog tima sa Tunisom, ali je istakao da se nada da će biti potpuno spreman za meč prvog kola Premijer lige protiv Hala.

Drogba je, uprkos spekulacijama o odlasku iz Čelsija, početkom meseca potpisao novi, trogodišnji ugovor sa londonskom ekipom. Napadač je u Čelsi došao 2004. godine i do sada je za klub sa ’Stamford Bridža’ odigrao 216 utakmica i postigao 94 gola.

Comments :

0 comments to “Drogba: "Šest kandidata za titulu"”

Post a Comment