Van Persi: "Ne očekujem izvinjenje"



Napadač Arsenala Robin van Persi rekao je u izjavi za britanski tabloid ‘San’ da sumnja da će ikada dobiti izvinjenje od bivšeg saigrača Emanuela Adebajora.

Napadač Mančester sitija je nagazio Van Persija tokom jednog njihovog duela u pobedi Sitija nad Arsenalom (4:2), nakon čega je suspendovan od strane Fudbalske asocijacije (FA) na tri meča. "Iskreno ne očekujem izvinjenje. Moj stav se nije promenio i kod mene je sve isto. Ne želim više da trošim vreme na Adebajora", rekao je Van Persi.

"On je proteklih nedelja pokazao kakva je osoba i zato je uradio to što je uradio. Kada se pogledam u ogledalo, ne mogu da krivim sebe", dodao je on.

Ovo nije bio jedini incident na tom meču, pošto je i način na koji je Adebajor proslavio postizanje trećeg gola za 'građane' izazvao burne reakcije i FA tek treba da donese presudu po tom pitanju. Holandski internacionalac je priznao da je reprezentativac Togoa mogao da dobije još dužu suspenziju.

"Sudije su nam na početku sezone objasnile da će u slučaju prekršaja koji zaslužuje dužu suspenziju od tri meča, FA biti rigorozna i izreći suspenziju od četiri ili pet utakmica", rekao je Van Persi.

"Ipak zadovoljan sam jer je Adebajor suspendovan zbog toga što je uradio nešto što nije u redu", dodao je Holanđanin.



Comments :

0 comments to “Van Persi: "Ne očekujem izvinjenje"”

Post a Comment