Mediji: Krasić u Milanu od januara



Italijanski mediji objavili su u četvrtak informaciju da su čelnici Milana i CSKA iz Moskve postigli dogovor oko prelaska Miloša Krasića na „San Siro”.

Novinar dnevnog lista "Korijere delo sport", pozivajući se na izvore bliske ruskom klubu, tvrdi da je CSKA prihvatio ponudu Milana da za obeštećenje od skoro 11 miliona evra dozvoli Krasiću da već u januaru promeni sredinu.

Krasić, kako se navodi, u timu višestrukog evropskog i italijanskog šampiona, treba da zameni Ignacija Abatea, a najuporniji da se njegov transfer što pre realizuje je sportski direktor Milana Ariedo Braida, koji ga je poslednji put posmatrao 9. septembra u Beogradu na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo sveta u Južnoj Africi izmedju Srbije i Francuske.

Informaciju da će Krasić u januaru preći u Milan čelnici moskovskog kluba do sada su nekoliko puta demantovali, kao i navode u medijima da im italijanski klub nudi od 10 do 15 miliona evra obeštećenja.

Srpski reprezentativac takođe je demantovao informaciju da je dobio ponudu jednog od najboljih evropskih kluboa, ali je kazao da je spreman da promeni sredinu ukoliko se dva kluba dogovore.



Comments :

0 comments to “Mediji: Krasić u Milanu od januara”

Post a Comment