Odličan debi Veličkovića u Realu



Košarkaši madridskog Reala plasirali su se u finale španskog superkupa, pošto su na startu nove sezone,lako i ubedljivo pobedili Kaha Laboral (ex TAU) sa 87:62.

Real je tako pokazao snagu na početku nove sezone, iako je tim iz Vitorije igrao bez nekoliko velikih pojačanja za ovu sezonu (u timu nije bilo Hermana, Elijahua,Marselinja...)

Novica Veličković se na startu novog poglavljau profi karijeri predstavio kao veliko pojačanje za Real, ubacio je 11 poena, u pobedi svog tima, solidnu rolu imao jei Dašić sa 5 poena.

S druge strane, Micov je postigao 4 poena za baskijsku ekipu.

Pitanje pobednika u ovom meču koji ipak ne može da bue i pravi pokazatelj snage Kaha Laborala, rešeno je već posle prve deonice koju je Real dobio sa 30:18. Ekipa iz Vitorije je u drugoj deonici ubacila samo 7 peona, pa je sve bilo jasno pred početak treće četvrtine, pošto je Real na "veliki odmor" otišao sa ogromnim plusom - 48:25.

Real: Prigioni (9), Bulok (13), Hansen (9), Rejes (9), Garbahosa (4), Samb (4), Vidal, Llull (8), Ervel (12), Kaukenas (3), Veličković (11), Dašić (5).

Kaha Laboral: Pau Ribas , Ingliš (5), San Emeterio (16), Spliter (11), Teletović (17), Micov (4), Rodríguez, Barać (9)



Comments :

0 comments to “Odličan debi Veličkovića u Realu”

Post a Comment